[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left»]

2015-12-03LP-E+GridE-grid-typSkjermbilde 2016-04-21 kl. 15.58.50

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left»] Den ekstremt lange levetiden på LED produkter vil ikke bare redusere dine energikostnader, men også vedlikeholdskostnadene.
Hvis vi i snitt beregner 40% reduksjon i energiforbruket over hele verden, vil en slik besparelse tilsvare 129 billioner dollar i reduserte energikostnader, dette tilsvarer alle verdens vindmøller og solceller. pluss utslipp av 670 millioner tonn av co2, eller 642 kullkraftverk.
ge_90457_2
[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left»] Vi har valgt å samarbeide med GE Lightning når vi tilbyr overgang til LED lysrør. Det har sikret oss en solid leverandør som gjør at vi raskt kan levere det våre kunder har behov for.
Enova – Støtte til eksisterende bygg
Det er mulig å søke investeringsstøtte til energitiltak I eksisterende bygg; yrkesbygg og større boligbygg. Støtten gis til fysiske tiltak som reduserer energibruken og bidrar til omlegging til fornybare energikilder, herunder også overgang til LED.
Uforpliktende rådgivning om overgang til LED
Vi tilbyr potensielle kunder en uforpliktende gjennomgang med beregning av ROI ved vurdering av overgang fra ordinære glødelamper til LED.
Pilotinstallasjon
Vi anbefaler å gjøre en pilotinstallasjon hvor dere tester forskjellen mellom ordinære lysrør og LED. Dersom dere ikke er fornøyd, bytter vi tilbake kostnadsfritt!
Ombygging av reklameskilt til LED
Vi har lang erfaring med ombygging av ordinære reklameskilt til LED teknologi også. Vi tar gjerne en befaring og gir dere et uforpliktende tilbud på dette også.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_cta admin_label=»Call To Action» button_text=»Uforpliktende rådgivning» use_background_color=»on» background_color=»#1c7704″ background_layout=»dark» text_orientation=»center» button_url=»http://www.mocomp.no/LED/raad/» /][et_pb_cta admin_label=»Call To Action» button_text=»Pilotinstallasjon» use_background_color=»on» background_color=»#1c7704″ background_layout=»dark» text_orientation=»center» button_url=»http://www.mocomp.no/LED/pilot/» /][et_pb_cta admin_label=»Call To Action» button_text=»Jeg vil vite mer om LED – send meg en rapport» use_background_color=»on» background_color=»#1c7704″ background_layout=»dark» text_orientation=»center» button_url=»http://www.mocomp.no/LED/rapport/» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]